Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Twitter CEO’luğuna Sürpriz Aday: “Maaşımı Bitcoin ile Alırım

Twitter’ın yeni sahibi ve CEO’su Elon Musk, sosyal paylaşım sitesi için yerine geçecek bir CEO arayışında olduğunu belirtti. Adaylar arasında CIA eski çalışanı Edward Snowden de yer aldı.

Elon Musk, bugün sabah saatlerinde Twitter hesabı üzerinden CEO’luk görevini bırakıp bırakmamak üzerine bir anket başlattı. Musk’ın sonuçlarına uyacağını taahhüt ettiği ve toplamda 17,5 milyon kişinin katıldığı ankette, Musk’ın görevinden istifa etmesini isteyenlerin %57,5 ile çoğunlukta olduğu görüldü. Sosyal paylaşım sitesinde yeni CEO’ya dair spekülasyonlar dolaşmaya başladı.

Elon Musk anketin başlatılmasından birkaç dakika sonra Whole Mars Catalog adlı bir hesabın kendisine Twitter için bir CEO almasını tavsiye ettiği gönderiye, bunun üzerine düşündüğünü ve sorunun bir CEO almak olmadığını, Twitter’ı yönetebilecek bir CEO bulmak olduğunu belirterek cevapladı.

Edward Snowden Göreve Talip: BTC ile maaş alırım

Musk’ın bu paylaşımının ardından CIA eski çalışanı ve Bitcoin (BTC) destekçisi Edward Snowden, CEO’luk pozisyonuyla ilgilendiğini söyledi. Snowden ayrıca görevi alırsa BTC ile maaş almayı kabul ettiğini de belirtti.

ABD’nin devlet sırlarını ortaya çıkarmasının ardından Rusya’ya sığınan Edward Snowden’e geçtiğimiz süreçte Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin‘den vatandaşlık izni çıkmıştı.

Öte yandan Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) Musk’a görevine devam etmesi yönünde destekte bulunurken yakın zamanda Twitter’ın yeni politika değişiklikleri hakkında kendisine tepki gösteren Vitalik Buterin ise Musk’ın bu kararına saygı duyduğunu belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!