Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’ın Yeni Şirketi xAI ile Aynı Adlı Tokenlar Türedi: 400x’e Varan Yükselişler Var!

Milyarder Elon Musk’ın yeni yapay zeka şirketi xAI’yı duyurması ile birlikte aynı adlı tokenlar piyasaya sürüldü ve dudak uçuklatan yükselişler yaşandı.

Elon Musk’ın yeni yapay zeka şirketi xAI’yi duyurması kripto para piyasasında ciddi bir hareketliliği tetikledi. Elon Musk tarafından yapılan duyurudan kısa bir süre sonra PancakeSwap (CAKE) ve Uniswap (UNI) gibi merkeziyetsiz borsalar (DEX) üzerinde piyasaya sürülen xAI isimli tokenlarda %40.000’e varan yükselişler görüldü.

PancakeSwap üzerinde 12 Temmuz günü listelenen xAI projesi %29.850 yükselerek 0,000038 dolar seviyesinden 0,0112 dolara ulaştı.

Benzer bir durum Uniswap’ta listelenen aynı adlı projede de görüldü. Elon Musk’ın duyurusunun ardından DEX üzerinde listelenen xAI kısa sürede %43.139 yükselerek 0,0000027 dolardan 0,00117 dolara fırladı.

Bunların dışında çok sayıda xAI isimli token ise kısa süreli yükselişin ardından rug-pull yaparak kayıplara karıştı.

Her iki projede düşük likidite ve FOMO etkisiyle ciddi fiyat dalgalanmaları eşliğinde markette alıcı bulmaya devam ediyor. Elon Musk’ın ChatGPT ve benzeri teknolojilere rakip olarak piyasaya sürdüğü xAI şirketi hakkında daha fazla detay 14 Temmuz Cuma günü açıklanacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!