Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Elon Musk’tan Noel ve Yeni Yıl Paylaşımı: Dogecoin’i Es Geçmedi

Twitter yeni sahibi milyarder Elon Musk, Noel gönderisinde destekçisi olduğu popüler meme token Dogecoin’i (DOGE) de es geçmedi.

Elon Musk 25 Aralık günü paylaştığı bir Twitter gönderisinde, takipçilerinin Noel ve yeni yılını kutlarken iyi niyet mesajının yanı sıra Dogecoin’e de yer verdi. Söz konusu gönderide, Dogecoin’in ikonik yüzü olan Shiba Inu köpeği geleneksel yılbaşı kostümü içerisinde sergilendi. Ayrıca köpeğin üstünde oturmuş bir başka yılbaşı karakterinin yüzünde ise Dogecoin yer aldı.

Bu görseli bir işaret olarak yorumlayan yatırımcılar, dakikalar içeresinde DOGE üzerinde %3’e yakın kısa süreli bir yükselişi tetikledi.

Musk buna benzer bir gönderiyi geçtiğimiz cadılar bayramında da paylaşmış ve benzer bir etki yaratmıştı. Musk, söz konusu içeriğinde Twitter logosu taşıyan tişört giymiş bir köpeğe yer vermişti.

Öte yandan geçen sene Noel zamanı benzer bir gönderi paylaşan Musk, hesabından “Floki Santa” içerikli bir paylaşım yapmış ve paylaşımdan sonra Santa Floki (HOHOHO) isimli meme token yaklaşık %17000 yükseliş göstermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!