Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En İyi 9 Bitcoin Mobil Uygulaması

Artık tüm havalı insanlar ve Bitcoin’i alay konusu alan diğer insanlar da kripto para sektörünün içinde. Bitcoin’de tecrübeliyseniz ya da HODL’in anlamını bilmeyecek kadar yeni iseniz, bu 10 büyük kripto para uygulamaları listesinde ilginç bir şeyler bulabilirsiniz.

Blockfolio

Hemen hemen herkes için portföy denetleyicisi olan Blockfolio, anlaşılır ve basit. Kripto para alış verişinizi manuel olarak girmeniz gerekiyor, bu nedenle paradan paraya atlayan günlük tüccarlar için harika bir uygulama değil. Ancak herkes için Blockfolio, ayarlamanızı ve uzun vadeli(isteğe bağlı) yatırımlarınızı takip etmenizi sağlıyor. Ayarları kolay; her 30 saniyede bir portföyünüzü yenileme isteğinize karşı durmak çok daha zor. Android ve iPhone’da edinebilirsiniz.

Bitcoin Checker

Sadece Android kullanıcıları için olan Bitcoin Checker, yeniden boyutlandırabilen ve herhangi bir borsa ile herhangi bir kripto parayı görüntülemek için kullanılan düzgün küçük bir alettir. Eğer çoklu mübadelede Bitcoin izleyerek arbitraj fırsatlarını kontrol etmek veya belirsiz borsalarda Altkoinleri takip etmek istiyorsanız, Bitcoin Checker sizi ilgilendiriyor.

Coin Tracking

Ciddi bir kripto para işleminde Coin Tracking uygulaması bir harika. Portföyünüz için güzel grafikler oluşturur ve vergi beyannamesi için gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmemiş kazançlar ve raporlar gibi ölçümleri hesaplamanıza izin verir. Coin Tracking’in tüm özelliklerinden yararlanmak için abone olmanız gerekiyor. Hizmet şık bir iOS ve Android uygulamasıyla birlikte geliyor.

Lawnmower

Lawnmower (Türkçe kelime anlamı çim biçme makinesi) çim kesmiyor, ancak kripto para yatırımıyla ilgili çok fazla gürültüyü kesiyor. Temiz bir arayüz, tarihsel çizelgeleri, piyasa verilerini ve haberlere bakmayı ve haftalık veya aylık bazda sabit tutarlar yatırmayı kolaylaştırıyor. Android ve iOS’ta kullanılabilir.

Bitcoin.com Wallet

Kullanıcı dostu Android ve iOS Bitcoin.com Wallet, Bitcoin ve Bitcoin Cash için mükemmel bir depodur. Android ve iOS’de iyi oy alan bir diğer mobil cüzdan ise Bread.

Google Authenticator

Hesaplarınızı 2FA aracılığıyla güvenli hale getirmek için iOS ve Android için Google Authenticator’ı kullanmıyorsanız, paralarınızın çalınmasını istiyorsunuz demektir.

Ve şimdi de iki tane zorunlu olmayan ama yine de oldukça iyi olan uygulamaları söyleyelim: Coinpaper, Bitcoin, Ethereum ve Litecoin için çizelgeleri canlı bir duvar kağıdına dönüştüren bir Android uygulaması. Crypto Ladder ise, Android ve iOS için piyasa değeri ile gerçek zamanlı kripto para sıralamalarını görüntüler.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment