Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum (ETH) Fiyatı Yeni Bir Rekor Kırdı: Yükselecek mi?

Ethereum (ETH) fiyatı geçtiğimiz son 24 saat içerisinde %8’den fazla yükseldi ve 460 dolarlık rekor barajı geçti. Ethereum böylece ağustos ayında kırdığı 450 dolarlık rekoru da geçerek bu yılın fiyat rekorunu kırmış oldu.

Bitcoin’in ardından en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) fiyatı son günlerde onlarca dolarlık artış gösterdi. Bundan bir hafta önce 390 dolardan işlem gören Ethereum an itibarıyla 460 dolardan satılıyor. Ethereum fiyatı bu yılın başından beri hiç bu kadar yüksek olmamıştı.

Ethereum’un bu yılın başından beri çizdiği grafik

Ethereum (ETH) 51,8 milyar dolarlık piyasa değeri; 16,3 milyar dolarlık ticaret hacmiyle birlikte büyümeye devam ediyor. Şimdilik 460 dolar barajını da aşmış olan Ethereum (ETH) bu performansıyla aslında yalnızca bu yılın rekorunu kırmakla kalmadı. ETH fiyatı bu yıl içerisinde çizdiği grafik sayesinde 2 yıldır göremediği seviyeleri görmüş oldu.

Kritik Seviye Aşıldı

Ethereum (ETH) fiyatı bu yılın başında 130 dolar seviyesindeydi. ETH fiyatının aradan geçen bu birkaç ay içerisinde 460 dolara kadar çıkmış olması, ETH yatırımcılarının yılbaşından bu yana %250 oranında kazanç elde ettiklerini gösteriyor. Ethereum yatırımcılarının merak ettikleri şey ise bu yükselişin devam edip etmeyeceği.

Koin Bülteni ekibinden Ahmet Mergen 28 Ağustos tarihli ETH analizinde 449.85 dolar seviyesinin önemini vurguladı. Mergen, ETH fiyatının 449 doların üstüne çıkıp bu seviyeyi muhafaza etmesi halinde daha da yukarı yönlü bir grafiğin çizilebileceğini açıkladı. Mergen’in ETH için verdiği hedef ise, psikolojik bariyer olarak da değerlendirilebilecek olan, 500 dolar seviyesi oldu.

Yükselmeye Devam Edecek mi?

Ethereum kritik bir seviye olduğu düşünülen 449 doların üstünde kalmaya devam edecek mi, etmeyecek mi zamanla göreceğiz. Fakat 70 bin takipçisiyle sektörün önde gelen analistlerinden biri olan Crypto Michael, fiyatın yükselmesinin daha muhtemel olduğunu düşünüyor.

Crypto Michael dünkü ETH analizinde fiyatın 500 dolara kadar çıkabileceğini açıkladı. Michael bugün de Twitter hesabından bir gönderi paylaşıp Ethereum fiyatının 500-550 dolar aralığına çıkmasının gayet mümkün olduğunu söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment