Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum, Kötü Geçen Haftasonundan Sonra %40 Yükseldi

Ethereum, pazartesi günü yaşadığı büyük düşüşün ardından neredeyse %40’lık yükseliş ile kendini toparlamaya başladı. Geçtiğimiz ay 415 $ seviyesini görüp kendi rekorunu kırmış olan Ethereum, önce 300, sonra 200 $ sınırının altına düşerek, 120 $’a kadar düşmüşken tekrardan kendini toparlayıp 195 $ civarlarında seyrediyor.

200 $ destek noktasının altına düşen Ethereum, 130 $‘a kısa sürede ulaştı ve tekrar yükseliş göstermeye başladı.

Ethereum pazartesi günü gün içerisinde %38 yükseliş göstererek 180 $ seviyelerine kadar çıktı. Her ne kadar kripto paraların volatilesinin yüksekliği dolayısıyla gidişat konusunda fikir sahibi olmak zor olsa da bu yükselişten faydalanan yatırımcılar olmadı değil. Bir çok kripto para borsacısı bu hızlı düşüşü bir fırsat olarak görerek harekete geçti, Ethereum alarak kısa sürede kàr etmeyi başardı. Bir diğer taraftansa 1 Ağustos dolayısıyla piyasadaki durgunluk ve düşüş, borsacıları tedirgin etti ve henüz paraları kàra geçmemişken borsadan çıkmaya karar verdiler ve bu şekilde güzel bir fırsatı kaçırdılar.

Bir çok Ethereum topluluğu, yaptığı tartışmalarda Ethereum’un fiyatının ICO’ların piyasaya etkisi dolayısıyla bu seviyelere kadar kolaylıkla düşebileceğini öngörüyordu.

Bu düşüşe rağmen Ethereum hala sene başına göre %2000 gibi bir oranla büyüme gösterdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment