Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ethereum’u Delist Eden Borsa Açıkladı: Bu Altcoinleri Asla Listelemeyeceğiz

Yakın zamanda Ethereum’u (ETH) delist eden Afrika merkezli önde gelen eşler arası (P2P) kripto para platformu Paxful’un CEO’su Ray Youssef, 4 altcoin’i asla platforma eklemeyeceklerini duyurdu.

Youssef 23 Aralık tarihinde resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Paxful’un Monero (XMR), Cardano (ADA) ve Litecoin’i (LTC) platformda listelemeyeceğini açıkladı. CEO, zaten Bitcoin (BTC) ve stablecoinleri listelediklerini diğerlerini listelemenin medeniyetsizlik olacağını öne sürdü.

Ancak Youssef, takipçilerinin Monero’yu, Litecoin ve Cardano ile aynı kefeye koymaması gerektiğini, Monero’nun daha özgürlükçü bir yapısı olduğunu belirtti. Bunun üzerine CEO, Monero’yu diğer kriptolarla eş tuttuğu için özür diledi ve Monero yerine Ripple demenin daha doğru olabileceğini ancak yine de Monero’nun da platformda yeri olmadığını vurguladı.

CEO,  ekonomik sınıfsallaşmaya neden olduğu gerekçesiyle Ethereum’u (ETH) Paxful’dan delist etme kararını açıkladıktan sonra sosyal medyada oldukça popüler oldu. Kullanıcılar, Youssef’in platformda listelenecek kripto para birimlerine karşı bu kadar seçici olmasını tebrik ederek destekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!