Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FED’in Yeni Desteği Bu Coin’i Uçurdu: Fiyatta Sert Yükseliş!

ABD Merkez Bankası’nın (FED) ödeme hizmeti sistemi FedNow’un, Hedera (HBAR) ağı üzerine inşa edilmiş bir ödeme platformunu bünyesine katması token fiyatında yükseliş getirdi.

FED tarafından geçtiğimiz ayın sonunda duyurulan uygun maliyetlidaha hızlı ve kesintisiz finans işlem yapılmasına olanak sağlayan ödeme hizmetleri sistemi FedNow’dan kripto para piyasasında ilgi çeken bir hamle geldi. FedNow’un hizmet sağlayıcı olarak Hedera tabanlı mikro ödeme platformu Dropp’u desteklemesiyle birlikte HBAR fiyatında ani bir yükseliş yaşandı.

Söz konusu gelişme ile birlikte 0,0568 dolar seviyelerinden %20’ye yakın bir yükseliş yaşayan HBAR, 0,0666 dolar seviyelerine kadar ulaştı.

FedNow tarafından gelen bu hamle ile birlikte Dropp’un hizmet verdiği HBAR, dolar ve USD Coin (USDC) ödeme sisteminin hizmet sağlayıcıları arasında girmiş oldu.

FedNow, kullanıcıların birbirleri arasında her an ve anında para transferi yapmasına olanak tanıyarak geleneksel transfer yöntemlerinin beraberinde getirdiği zaman kaybını ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

Piyasa yorumcularına göre birçok ABD’li banka ve kredi kuruluşunun bu projeye dahil olması HBAR’ın artık büyük ABD’li kurumlar tarafından destek göreceği anlamına geliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!