Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Flare Networks’ten Dogecoin Entegrasyonu Geliyor

Flare Networks, mainnet lansmanı için Dogecoin (DOGE) ile entegrasyon sağlayacağını duyurdu. Böylece Dogecoin; XRP, LTC ve XLM ile birlikte Flare akıllı sözleşmelerinde kullanılabilecek.

Dogecoin, Flare Networks entegrasyonu sonrasında Ethereum’dakine benzer akıllı sözleşmeler ile kullanılabilecek. Yaz aylarında lansman yapmayı planlayan Flare Networks, bunun gibi daha fazla entegrasyonun sağlanabileceğini açıkladı.

19 Nisan’da yayınlanan “Flare ağı nedir?” videosunda; XRP Ledger ve Litecoin ile birlikte Dogecoin’in de yer aldığı görülüyor. Videoda, bu üç ağın F-protokollerine yardımcı olmakla sorumlu olduğu söyleniyor.

flare-networks-video
Kullanıcılar, aynı zamanda DOGE, XRP, LTC gibi native tokenları ödül olarak kazanmak için FLR tokenları teminat gösterek F-asset mint edebilecek.

Dogecoin bir süredir Flare ağında

Dogecoin (DOGE), Flare Networks’te F-asset olarak bulunuyor. 21 Ocak’ta yapılan ve 11.546 kişinin katıldığı DOGE anketinde, kullanıcıların yüzde 53,1’i DOGE’nin F-asset olarak ağa eklenmesi yönünde oy verdi.

Ağda bulunan diğer F-assetler; Ripple (XRP), Litecoin (LTC) ve Stellar (XLM) şeklindedir.

DOGE fiyatı yükseliş gördü

Elon Musk ile birlikte anılan DOGE, hafta içerisinde yüzde 450 oranında değer kazandı ve 24 saat içerisinde 0,435 dolara yükselerek ATH gördü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!