Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX Mağdurları Huobi’nin Açıklamasının Ardından TRX’e Yöneldi: TRX FTX’de 40x Yaptı

Justin Sun’ın likidite krizi ile mücadele eden kripto para borsası FTX’e yardım eli uzatmasının ardından kurucusu olduğu TRON ağının yerel token’ı TRX, FTX’te %4000’e yakın değer kazandı.

Huobi 9 Kasım tarihinde resmi web sitesi üzerinden yaptığı duyuruda, FTX’in içerisinde bulunduğu durum nedeniyle oldukça üzgün olduklarını açıklamış ve FTX’de Justin Sun’ın kurucusu olduğu TRON ekosistemine ait TRX, BTT, JST, SUN ve HT tokenlarına sahip kullanıcıların varlıklarını borsadan çekememesi durumunda söz konusu varlıkların 1:1 oranında karşılanacağını belirtmişti.

Kullanıcılar FTX’de sıkışan varlıklarını kurtarmak amacıyla haberin ardından belirtilen tokenlara yöneldi. Sabahın erken saatlerinde FTX’de yaklaşık %4000 yakın değer kazanarak 2,5 dolar seviyelerine kadar yükselen TRX, daha sonrasında ise 0,20 dolar seviyelerinden işlem görmeye devam etti. TRX an itibariyle FTX’te diğer borsalardan yaklaşık %263 daha yüksekte işlem görüyor.

Binance’in FTX’i satın almaktan vazgeçmesi üzerine finansman arayışına devam eden FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’a potansiyel bir yardım eli TRON kurucusu Justin Sun’dan geldi. Sun, FTX için yapılabilecek şeyler üzerine çalıştıklarını duyurdu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!