Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX, Mortal Combat Serisinin Yapımcısı WB Games’in Eski Yöneticisini Oyun Departmanının Başına Getirdi

Kripto para borsası FTX, şubat ayında yeni ortaklıklar için başlattığı oyun departmanını yönetmesi için Mortal Combat serisinin yapımcısı WB Games’in eski yöneticisi Steve Sadin’i işe aldığını duyurdu.

FTX, oyun endüstrideki geliştiriciler arasından kripto benimsenmesini arttırmak ve yeni ortaklıklara imza atmak için şubat ayında başlattığı oyun departmanı “FTX Gaming“in başına Mortal Combat serisinin yapımcısı WB Games‘in eski yöneticisi Steve Sadin‘i getirdi.

 

WB Games‘in Boston stüdyosunda geçirdiği süre boyunca bir dizi oynaması ücretsiz (free to play) oyun başlatan Sadin, WB Games’teki görevinden önce Japonya merkezli çok uluslu video oyun geliştiricisi Sega‘da ücretsiz Sonic oyunlarından sorumlu başkan yardımcılığı pozisyonunu üstlenmişti.

FTX’deki yeni görevinde geliştiricilerin dijital varlıkları oyunlarına entegre etmelerine ve yeni token oluşturmalarına yardımcı olacak olan Sadin, yaptığı bir basın açıklamasında;

Oyuncuları ilk sıraya koyuyoruz ve onlar için gerçek varlık mülkiyeti veren, blockchain destekli açık ekonomiler yaratıyoruz… Geliştiricilerin, oyuncuların gelecekteki torunlarına aktaracakları oyun içi varlıklar yaratmalarını mümkün kılıyoruz.

ifadelerine yer verdi.

FTX, ocak ayında blockchain oyunlarına da yatırım yapmayı amaçladığı 2 milyar dolarlık bir fon başlatmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!