Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX’ten 8 Farklı Altcoin Satışı İçin On Milyonlarca Dolarlık Transfer!

İflas eden kripto para borsası FTX, milyonlarca dolar değerinde kripto parayı satış yapmak için transfer etti.

Kripto para borsası FTX, müşterilerine geri ödeme yapabilmek için kripto para satışlarına devam ediyor. On-chain analiz firması Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre borsa, son 24 saat içerisinde 32 milyon dolar değerinde 750 bin SOL, 2,76 milyon dolar değerinde 325 bin ENS ve 2,2 milyon dolar değerinde 10,1 milyon GMT dahil toplamda 8 altcoin’i satış amacıyla transfer etti.

FTX’ins atış için daha küçük miktarlar olarak transfer ettiği altcoinler arasında 1,26 milyon dolarlık LDO, 400 bin dolarlık APE, 360 bin dolarlık BADGER, 320 bin dolarlık BNT ve 100 bin dolarlık PAXG yer aldı.

FTX 8 Kasım itibariyle toplamda 316 milyon dolar değerinde kripto parayı satış amacıyla çeşitli borsalara göndermiş oldu.

Geçtiğimiz eylül ayının başında ABD Delaware Bölgesi İflas Mahkemesi FTX’in yatırımcılarına geri ödeme yapabilmesi için elindeki kripto paraları satmasına yeşil ışık yakmıştı. Buna ek olarak FTX kısa süre önce ABD Delaware iflas mahkemesine 744 Milyon dolar değerinde Grayscale ve Bitwise varlıklarını satmak için başvuruda bulunmuştu.

Piyasa uzmanları kripto para piyasasında son günlerde yaşanan volatil hareketlerin FTX satışlarından kaynaklanıyor olabileceğini öne sürdü.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!