Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gala Games’ten Büyük Duyuru: Bu Altcoin’i Satın Aldı! Tokenlar GALA’ya Çevrilecek

Blockchain tabanlı oyun firması Gala Games, bir diğer blockchain tabanlı TownStar oyununu bünyesine kattığını ve TOWN tokenlarının 1:2 oranında GALA’ya dönüştürüleceğini açıkladı.

Son günlerin en popüler kripto para projelerinden Gala Games 10 Ocak tarihinde yaptığı duyuruda, TownStar oyununun artık bünyelerinde bulunduğunu ve oyunun yerel token’ının TOWN’dan GALA’ya dönüştürüleceğini açıkladı. Ayrıca Gala ekibi, 2 TOWN’a karşılık 1 GALA verileceğini duyurdu.

Ayrıca bu haberin ardından blockchain tabanlı popüler oyunlar arasında yer alan Dragon Strike, Meow Match ve birkaç oyunun daha Gala Games blockchain’ine geçiş yapacağı öne sürüldü.

Öte yandan Gala Games CEO’su kısa bir süre önce Discord kanalı üzerinden yaptığı paylaşımda, şirketin 20 milyon kullanıcısı olan oyun stüdyosu Ember Entertainment’ı satın aldığını duyurmuştu. Gala Games’in son zamanlarda yaptığı duyurular GALA’nın son 7 günlük periyotta %140’a yakın değer kazanmasını ve en değerli 100 kripto para arasına giriş yapmasını sağladı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saatlik periyotta %3,2’lik değer kazanan GALA, yazım esnasında 0,0423 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!