Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Shiba Inu Balinasından Devasa Transfer: Binance’den 4 Trilyon SHIB Taşıdı!

Anonim bir Shiba Inu (SHIB) balinası yaklaşık 4 trilyon adet token’ı dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den transfer ederek bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

Whale Alert verilerine göre bir SHIB balinası yaklaşık 36,5 milyon dolar değerindeki 4 trilyon kadar SHIB‘ı Binance‘den çekerek bilinmeyen bir cüzdana aktardı. Aktarım işleminden sonra yeni bir işlem yapılmayan tokenlar bilinmeyen cüzdanda durmaya devam ediyor.

Analistleri, FTX çöküşünden bu yana özellikle de Binance olmak üzere merkezi borsaların güven kaybı yaşadığını ve büyük para çıkışlarının sebebinin bu korku olduğunu öne sürüyor. FTX’in iflasının adrından Binance’de iki ay boyunca 12 milyar dolarlık fon çıkışı görülmüştü. Öte yandan kaydedilen yüklü fon çıkışına rağmen Binance’e ciddi miktarda girişlerde yaşanmaya devam ediyor.  Bir Polygon balinası kısa bir süre önce 9 milyon MATIC‘ı Binance’e göndermişti.

Fon çıkışlarıyla ilgili daha önce açıklamalarda bulunan Binance CEO’su Changpeng Zhao, borsada yaşanan fon çıkışlarının yeni olmadığını ve bunlarla rahatlıkla baş edebileceklerini belirtmişti. Bu habere de konu olan yüklü fon çıkışları her ne kadar yatırımcılar arasında endişe yaratmaya devam etse de görünen o ki merkezi borsalar bu durum karşısında ayakta kalmaya devam ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!