Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Game of Thrones Yıldızı Bitcoin’den 3 Günde Ne Kadar Kar Elde Etti?

Game of Thrones’un efsane karakteri Arya Stark yani onu canlandıran Maisie Williams, Bitcoin (BTC) yatırımı yapan en güncel ünlü isim oldu. Williams bu haftanın başında yayınladığı ankette Bitcoin yatırımı yapıp yapmaması gerektiği sorusunu takipçilerine yöneltti. Neredeyse 1 milyon cevabın geldiği ankette BTC aleyhine karar çıksa da Williams yine de BTC aldığını belirtmişti.

Maisie Williams’ın kazancı ne kadar? 

Wiliams’ın “tavsiye için teşekkürler ancak yine de biraz (BTC) aldı” tweet’ini attığı anda BTC fiyatının 16.700 dolar seviyelerinden alınıp satıldığı görülüyor.  Williams’ın tweet attığı anda veya buna yakın saatlerde alım yaptığını farz edecek olursak, kendisinin an itibarıyla BTC başına 2.000 dolardan fazla kazanç elde ettiği görülüyor.

ONS altın düşerken Bitcoin kazandırdı 

Tabii ki Stark’ın tam olarak ne kadar BTC yatırımı yaptığı bilinmiyor. Ancak ünlü yıldızın yaptığı yatırımdan sadece 4 gün sonra %13’e yakın kazanç elde ettiği görülüyor. Eğer Williams aynı tarihlerde ONS altın yatırımı yapmış olsaydı bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla %3’e yakın zararı olacaktı.

Bitcoin ise bu kadar kısa sürede önde gelen yatırım araçları ve emtialar arasında en çok kazanç getiren varlık oldu. Lider kripto para biriminin 20.000 dolara doğru ilerlediği ifade ediliyor ve bazı uzmanlar bu tahminin bile üstüne çıkmakta. Satın alınabilecek sadece 3,4 milyon BTC kalması, Bloomberg analistinin BTC için 2 yılda 170.000 dolarlık hedefini de makul göstermekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!