Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gemini, Kripto Farkındalığı Yaratmak İçin “Crypto Council for Innovation”a (CCI) Katıldı

Kripto para borsası Gemini, kripto paralara ilişkin regülatör ve politikacı düzeyinde farkındalık yaratmayı amaçlayan “Crypto Council for Innovation”a (CCI) katıldı.

CCI tarafından 24 Şubat tarihinde yapılan açıklamada CEO Sheila Warren, Gemini‘nin bu haftadan itibaren grubun büyümesini ve küresel liderliğini hızlandırmaya yardımcı olmak amacıyla Coinbase, Block, Fidelity Digital Assets, Paradigm ve diğer şirketlerin arasına katıldığını açıkladı.

Dünya Ekonomik Forumu’nun (WEF) blokchain ve dağıtılmış defter teknolojisinin (DLT) eski başkanı olan CCI CEO’su Warren;

Büyümemizi ve küresel liderliğimizi hızlandırmaya yardımcı olacak güvenilir ve bilgili bir paydaş olarak Gemini’yi memnuniyetle karşılıyoruz

dedi.

Gemini politika ve düzenleyici işler başkanı Ji Kim, konu ile ilgili;

Gemini olarak geleceğe bir köprü kurmaya ve kripto para birimlerinin dünya çapında daha fazla benimsenmesine yardımcı olmak için politikacılar ve regülatörler ile birlikte çalışacağız.

açıklamalarında bulundu.

Açıklamada ayrıca CCI’ın, 2022 ve gelecek yıllarda kripto ekosistemi hakkında etkili ve sorumlu savunuculuk ve eğitim sağlamak için küresel çabalara öncülük edeceğine yer verildi.

Kripto paralara ilişkin regülatör ve politikacı düzeyinde farkındalık yaratmak için Nisan 2021 tarihinde Coinbase, Square, Fidelity gibi şirketler tarafından kurulan CCI, Temmuz 2021 tarihinde Tesla CEO’su Elon Musk ve Jack Dorsey de dahil olmak üzere konuşmacıların yer aldığı “The B Word” adlı Bitcoin ( BTC ) benimsemesi üzerine sanal bir etkinliğe ev sahipliği yapmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!