Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale’den Bitcoin Müjdesi: Bu Haftanın En Bullish Haberi Bu mu?

Bitcoin fiyatının 12.000 doları test ettiği şu günlerde Grayscale’den önemli bir haber geldi. Barry Silbert, önümüzdeki hafta kripto para yatırımcılarını sevindirebilecek bir gelişme yaşanacağını müjdeledi.

Digital Currency Group’un (Grayscale’in bağlı olduğu şirket) CEO’su Barry Silbert bugün 15:30 sularında Twitter hesabından bir gönderi paylaştı. Grayscale’in önümüzdeki hafta dev bir adım atmaya hazırlandığını söyleyen Silbert, kripto paraların artık çok daha geniş bir kitleye hitap edeceğini düşünüyor.

Daha Fazla Kişiye Tanıtılacak

Grayscale geçtiğimiz son birkaç ay içerisinde Bitcoin ve Ethereum tröstlerini birkaç kat büyüttü. Grayscale büyük ölçüde kurumsal yatırımcılara hitap ettiği için Grayscale tröstlerindeki bu büyüme, kripto para yatırımcıları tarafından olumlu karşılandı.

Grayscale önümüzdeki haftalarda çok daha fazla yatırımcıya hizmet vermeye başlayabilir. Çünkü Barry Silbert’ın paylaştığı habere göre şirket önümüzdeki haftadan itibaren ABD’deki ulusal kanallarda reklam vermeye başlayacak. CNBC, MSNBC, FOX, FOX Business gibi kanalları takip eden kişiler bundan böyle Grayscale’in kripto para reklamlarını görecekler. Silbert’a göre bu, kripto paraların tanınırlığını artıracak.

Barry Silbert’ın paylaştığı bu bilgi kripto para camiasının kısa süre içerisinde ilgisini çekti. Hatta bazı kripto para yorumcuları bunun bu hafta verilmiş en bullish haber olduğunu söylediler.

Fiyat Ne Durumda?

Dünden beri 12.000 dolar seviyesini zorlayan Bitcoin şu an için 11.700 dolar seviyesinin altına düşmüş durumda. Bitfinex’te 11.685 dolardan işlem gören Bitcoin şimdilik durgun bir performans sergiliyor.

Bugün sabah paylaştığımız bir yazıda kripto para analistlerinin Bitcoin hakkındaki görüşlerine yer verdik. BTC’nin kısa vadeli performansı konusunda hemfikir olamayan analistler, Bitcoin fiyatının orta vadede 12.000 barajını geçeceğini ve bunun ardından yükselmeye devam edeceğini düşünüyorlar.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment