Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale, Spot Bitcoin ETF’i İçin Kampanya Başlattı

Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) spot tabanlı bir borsa yatırım fonuna (ETF) dönüştürülmesi için kampanya başlattı.

22 Şubat tarihli basın bültenine göre ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) GBTC’nin spot Bitcoin ETF’i olarak listelenme başvurusunu ertelemesinin ve geri bildirim istemesinin ardından, şirket listelenme onayı için kampanya başlattı.

Grayscale, Amerikalı yatırımcıları harekete geçirmek amacıyla bir kampanya sayfası oluşturdu.

 

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein konuya ilişkin yaptığı açıklamada:

Amerikalı yatırımcıların bitcoin’i nasıl elde edecekleri konusunda bir seçeneği olmalı. Her gün bir Spot Bitcoin ETF’ini bekleyen yatırımcılardan mesaj alıyorum. Bu yatırımcıları savunmaya devam etmek amacıyla Grayscale kaynaklarının gücünü kullanacağız. Mevcut düzenleme sürecinin önemli bir parçası olan görüşlerinizi doğrudan SEC’e ileterek fırsatın farkında olmalarını sağlayacağız.

dedi.

CEO ayrıca, “GBTC’nin ETF’e dönüştürülmesi için gönderilen yüzlerce yorum, bu konunun yatırımcılar için ne kadar önemli olduğunu gösteriyor.” dedi.

Dijital varlık yöneticisi Grayscale, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) spot tabanlı bir borsa yatırım fonuna (ETF) dönüştürülmesini ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna önerdikten sonra SEC, Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) spot ETF’e dönüştürme başvurusu ile ilgili kararı ertelemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!