Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Harry Potter’ın Yazarından Bitcoin Sorusu: Lütfen Bana Açıklayın

Dünyanın en ünlü kitap serilerinden birisi olan Harry Potter‘ın ikonik yazarı J.K. Rowling, Twitter üzerinden yayınladığı bir gönderide Bitcoin’i anlamadığını ve birisinin kendisine BTC’yi açıklamasını rica etti. 54 yaşındaki yazar, CoinDesk yazarlarından Leigh Cuen’in başlattığı bir tweet dizisine katıldı ve bir anda kripto para odaklı sosyal medyanın gündemine oturdu.

Rowling’in Bitcoin hakkında yayınladığı tweet’inden sonra kendisinin birçok tweet’inin altında Bitcoin ile ilgili yorumlar görülmeye başlandı. Aslında Rowling gibi ana akım kitlenin gözü önünde olan birisinin Bitcoin’i sorması ve bunu daha önce duyduğunu belli edip merak ettiğini ima etmesi, kripto para yatırımcıları için oldukça olumlu bir gelişme.

Bu, Bitcoin’in ve kripto paraların beklenenden çok daha erken ana akım kitlelerin kullanımına ulaşacağını ve dünya çapında yayılacağını gösteriyor. Eğer BTC gerçekten de genel bir kullanıma ulaşıp günlük hayatlarda kendisine kalıcı bir yer edinebilirse, bunun değeri daha önce tahmin bile edilemeyen seviyelere kadar çıkabilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment