Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hindistan’ın İlk Bitcoin Borsası, Çoklu Kripto Para Desteği Sunan UNODAX Platformunu Tanıttı!

 Hindistan‘ın ilk Bitcoin kripto para borsası olan Unocoin, 30 Mayıs tarihinde, çoklu kripto para birimi borsası olan ve ”her şeyi sıfırdan tekrar düşünülmüş” ‘UNODAX‘ isimli platformu tanıttı.

Unocoin sadece Bitcoin’i desteklerken, UNODAX, INR kullanarak aralarında Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Ripple‘ın da olduğu bir kaç adet kripto para birimini bulunduracak.

Unocoin’in konu ile ilgili tweeti şu şekilde:

”Unocoin, kullanımı daha güvenli ve basit bir hale getiren yeni bir arayüz ile karşınızda. Buna ek olarak Unocoin, sadece kripto tacirleri için tasarlanan ve sınırsız sipariş verebilecekleri UNODAX’ı da tamamladı.”

UNODAX piyasa yapıcı (maker) ve piyasa alıcı (taker) emir modeli kullanıyor ve %0.06 gibi alıcı işlem ücreti isterken, Bitcoin yapıcı işlemleri için ise %0.3’lük bir bonus tahsis ediyor. Alıcı hemen doldurulan bir piyasa fiyatına emir koyarken, yapıcının emri ise hemen karşılanmıyor ancak borsadaki emir defterinin sırasına ekleniyor.

UNODAX uygulaması hem iOS üzerinde hem de Android üzerinde mevcut olacak.

UNODAX’ın sunacağı ayrıcalıklar arasında canlı emir defteri işlemleri, şeffaf emir derinliği, sınırsız emir onayı, yapıcı bonusu ve çoklu kripto para desteği gibi seçenekler olacak.

Twitter üzerinde konu hakkındaki sorulara hitaben Unocoin genel bir açıklama yaptı:

”Unodax için yeni bir hesap üretmenize gerek kalmayacak. Aynı hesap bilgileriniz ve şifreniz ile giriş yapabileceksiniz. Unodax hesabınıza bir kere giriş yaptıktan sonra bir kereye mahsus güvenlik sorularına cevap vereceksiniz ve bundan başka kullanıcıların yapması gereken bir şey olmayacak.”

Ek olarak kullanıcıların işlem geçmişi de Unodax üzerinde sürdürülebilecek. Uygulama piyasaya çıktıktan sonra uygulamayı kullanırken sorunla karşılaşan kullanıcılardan uygulamayı güncellemeleri ve yeniden giriş yapmaları istendi.

Unocoin’in blog sayfasına göre UNODAX kullanıcılar için hiçbir şeyi değiştirmeyecek ancak onlara ”hız ve performans” hedefleyen iki internet sayfası sunacak. İki sayfa da aynı sunucu uygulaması üzerinden hizmet verecek.

Bir Twitter kullanıcısı Mack Doun uygulamayı şu şekilde övdü:

”Güncellenmiş yeni uygulama mükemmel. Artık cep telefonumda takılma yapmıyor. Sorunsuz çalışıyor bayıldım.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment