Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Danışmanı Justin Sun’dan PiNetwork Hakkında Tepki Çeken Anketler

Tron (TRX) kurucusu ve kripto para borsası Huobi’nin danışmanı Justin Sun son günlerin popüler mobil madencilik uygulaması Pi Network (PI) hakkında 2 anket paylaşarak topluluğa seslendi.

Justin Sun Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Pi Network topluluğuna çağrıda bulundu. İki farklı anket ile topluluğa seslenen Sun, PI token’ı listelemek iyi bir karar mıydı? ve Hangi projenin topluluğu daha büyük CoreDao mu Pi Network’mü? sorularını yöneltti. Haberin kaleme alındığı esnada yaklaşık 30 bin katılımcıya ulaşan anketler Pi Network lehine devam ediyor. Hatırlanacağı üzere geçen hafta PI Huobi’de listelenmiş ve listelemesinin ardından 0,01 dolardan 345 dolara bir günde yükselmiş, yatırımcılar arasında büyük bir spekülasyona neden olmuştu.

Pi Token topluluğu, yardımınıza ihtiyacımız var!” sözleriyle gönderisine başlayan Sun, “geçtiğimiz günlerde gerçekleşen borsa listelemesinin iyi bir karar olduğunu düşünüyor musunuz?” ifadelerine yer verdi. Ankete katılan 15 bine yakın kullanıcının %51,7‘si soruya evet yanıtını verdi. Söz konusu anketin bitmesine 2 gün bulunuyor.

Dakikalar sonrasında başlattığı ikinci anketinde iki topluluğu karşı karşıya getiren Sun’ın bu anketinde ise Pi Network topluluğunun baskın olduğu görüldü. Devam eden anketin anlık sonucuna göre %72‘lik oranda Pi Network oyuna karşılık %27‘lik Core DAO oyu bulunuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!