Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi Token (HT) ve Holo (HOT), Geçen Hafta Minimum Yüzde 60 Oranında Artış Gösterdi!

Son 24 saat içinde piyasalar düşüş gösterse ve her şey % 7-8 oranında değer kaybetse de, geçen haftanın en kazançlıları Huobi Token [HT] ve Holo Token [HOT] oldu. Bitcoin [BTC], Ethereum [ETH], Ripple [XRP] ve Top 20’deki hemen hemen tüm diğer kripto para birimleri, Bitcoin’in 7700 $ ‘dan 7300 $’ a düşmesiyle olası bir boğa piyasası çıkışının yine engellendiği ayı piyasalı bir hafta geçirdi.

Her ne kadar birden çok üretici ve ekonomi uzmanının Bitcoin tahmini, kripto paranın bu yıl sonuna kadar gelişecek bir boğa piyasasıyla 20.000 dolar ya da daha fazla bir değere ulaşacağı yönünde olsa da, topluluktaki güncel soru Bitcoin’in ne zaman 10.000 dolara ulaşacağı.

Basın zamanına göre, piyasanın düşüş eğilimine karşı çıkan Huobi Token [HT], geçen 24 saatte %16,64, geçen haftada ise  %69’luk bir sıçrama yaptı. HT şu anda 298 milyon dolarlık bir piyasa değerine ulaştı ve bir token’i 5.98 $ seviyesinde işlem görüyor.

Huobi geçtiğimiz günlerde, kapılarını kurumsal yatırımcılar için de açacağı yeni bir kripto para destekli borsa yatırım fonu [ETF] başlatma planlarını açıklamıştı. Son HT tokenlerinin büyük bir kısmı Huobi’deki Huobi / USDT çiftinden işlem gördü. HT’yi destekleyen tek borsa bu. Son 24 saat içinde 198 milyon dolarlık büyük bir ticaret hacminin yakalanmasıyla birlikte, olası bir “pump and dump” operasyonu hakkındaki tüm şüpheli yorumlar boşa çıktı.

Öte yandan Holo  [HOT] da bir saatte% 110’luk büyük bir sıçrama ve haftada % 95’lik bir sıçrama göstermişti. Geçtiğimiz 24 saat içinde yalnızca 1 milyon dolarlık bir ticaret hacminin görülmesinin ardından bunun gerçek bir şişir ve söndür faaliyeti olabileceğinden şüpheleniliyor. Sıçrama sırasında Holo, 257 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle tek token bazında 0.001936 $ seviyesinden işlem görmüştü.

Kodlama topluluğu üyelerinin birçoğu, Holo’nun kodunun, her şeyi değiştirecek yapı ve vizyona sahip, temiz ve düzenli bir proje olduğunu düşünüyor. Ne var ki HOT, bu makale yayınlandığı sıralarda dramatik bir şekilde düştü ve birkaç saat içinde tüm kazancını kaybetti.

Basın zamanı içerisinde HOT, 62. pozisyondan düştü ve Top 100 bareminin altında işlem görmeye devam etti. Sadece birkaç saat içinde % 100 düşüş gerçekleştiren bir token, öncesinde 0.000930 dolardan işlem görüyordu. Holo [HOT], şu anda IDEX, Hotbit, Fatbtc ve birkaç başka borsada ticari işlemler için kullanılabiliyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment