Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Huobi’den de XRP Yatırımcılarını Sevindiren Haber Geldi: Airdrop’u Destekleyecek

Binance ve Coinbase’in ardından dünyanın en büyük kripto para borsalarından Huobi de Ripple (XRP) sahipleri için Flare Network (FLR) airdrop programını destekleyeceğini duyurdu.

Huobi 3 Ocak tarihinde resmi web sitesi üzerinden yayınladığı duyuruda, Ripple’ın altcoin’i olarak bilinen FLR airdrop’unu destekleyeceğini bildirdi. Huobi’nin airdrop açıklaması Binance ve Coinbase’in açıklamalarından kısa bir süre sonra geldi.

Borsanın yayınladığı duyuruya göre kullanıcıların sahip olduğu her bir XRP için 0,1511 FLR verilecek. Airdrop sırasında kullanıcıların TSİ 12 Aralık 2020 tarihinde hesaplarında bulunan XRP miktarı geçerli sayılacak. Kullanıcıların spot ve teminat hesabındaki XRP miktarları dikkate alınırken ödünç alınan XRP tutarları ve marj faizleri airdrop kapsamına alınmayacak. İlgili tarihte beklemede bulunan para çekme ve yatırma durumundaki XRP miktarı da kapsam dışında tutulacak. Ayrıca belirtilen tarihte hesabında 10 XRP’den az varlığa sahip kullanıcılar da airdrop’tan yararlanamayacak.

Öte yandan Huobi, airdrop’un borsa üzerinde FLR’yi listeleme kararı üzerinde herhangi bir etkisi olmayacağını belirtirken Çin, ABD, Kanada, Japonya, Küba, İran, Kuzey Kore, Sudan, Suriye, Venezuela, Singapur ve Kırım’da ikamet eden ve KYC doğrulamasını yapmış kullanıcıların bu airdrop’a katılamayacağının da altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!