Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kapanacağı İddia Edilen Kripto Şirketinin Ortağı Yatırımcıları Uyardı: “Fonlarınızı Çekin”

Kripto paralar için banka ve saklama hizmeti sunan Juno, ödeme ortağı Wyre’ın kapanmak üzere olabileceği için kullanıcıları kripto para birimlerini platformdan çekmeye teşvik etti.

Juno yakın tarihte paylaştığı bir sosyal medya gönderisinde, müşterilerden fonlarını platformdan çekmelerini talep etti. Bu talebe gerekçe olarak fon saklama işlemi için birlikte çalıştıkları Wyre’ın kötü giden finansal durumu gösterildi.

Juno tarafından gelen bu açıklamanın ardından platformda tutulan kripto varlıklarının miktarı 1,25 milyon dolara kadar düştü. Bununla birlikte Juno’nun yeni bir fon saklama kuruluşuyla çalışmaya başladığı belirtildi. Bu yeni kurumun bilgileri henüz paylaşılmadı.

Konu hakkında detaylı açıklama yapan Juno CEO’su ve kurucu ortağı Varun Deshpande, Wyre’nin önümüzdeki haftalarda tümüyle kapanabileceğini öne sürdü ve açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

Bir platform olarak Juno, kripto varlıklarını saklamaz ve bu hizmetler için kripto ortağımıza güvenir. Kripto ortağımızla olan belirsizlik nedeniyle, müşterilerimizin yararına önleyici tedbirler aldık. Saklama kuruluşlarını değiştiriyoruz çünkü Wyre’ın küçülebileceği ya da kapanabileceği göz önüne alındığında potansiyel sorunlar yaşama riskini görüyoruz ve kaçınmak istiyoruz.

Kripto ödeme hizmeti sağlayıcısı Wyre’ın iki eski çalışanı, şirketin yakında tasfiye edileceğini bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!