Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflas Eden Celsius Network Dava Açtığı Şirketten 17 Milyon Dolarlık Varlığını Geri Alacak

Kripto para saklama servisi veren kurum Prime Trust, iflas eden Celsius Network’e yaklaşık 17 milyon dolar değerindeki varlığı iade etmeyi kabul etti.

Celsius Network, aralarındaki sözleşmenin feshedildiği esnada Prime Trust’ın tokenları uygunsuz bir şekilde alıkoyduğunu iddia ederek ağustos ayında şirkete dava açmıştı. Celsius’a ait 120 milyon dolarlık varlığa sahip olan Prime Trust, Celsius ile arasındaki ilişki sona erdiğinde bu fonların çoğunu iade etmişti. Ancak Celsius, Prime Trust’ın iade etmediğini öne sürdüğü son 17 milyon dolarlık varlık için hukuki yollara başvurmuştu.

Celsius’un iddiasına göre Prime Trust’ın iadesini gerçekleştirmediği varlığın toplam değeri 17 milyon değerindeydi. Açıklanan bilgilere göre bu varlıklar arasında 398 Bitcoin (BTC), 196.268 CEL token, 3.740 Ethereum (ETH) ve 2,2 milyon USDC yer alıyordu.

Prime Trust perşembe günü yapılan duruşmada varlıkların belirlenmiş bir Celsius cüzdanına gönderileceğini söyledi.

Geçtiğimiz haftalarca Celsius Network alacaklılarına dair listeyi kamuoyuna duyurmuştu. İlk 10 alacaklının 2 milyarın üzerinde varlığa sahip olduğu listede, ilk 50′nin içerisinde 4,5 milyon dolardan az alacağı olan yatırımcı bulunmuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!