Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İflas Eden Celsius Network’ün Varlıklarının Satışı İçin Açık Artırma Tarihi Belli Oldu

İflas eden kripto para platformu Celsius Network (CEL) geriye kalan varlıklarının satışı için yapılacak açık artırmanın tarihini duyurdu.

ABD New York Güney Bölgesi İflas Mahkemesi’ne geçtiğimiz pazartesi günü bildirilen bir rapora göre Celsius şirketi varlıkları için açık artırma tarihini 17 Ekim olarak belirledi. Açık artırmanın 17 Ekim günü karara bağlanamaması durumunda 20 Ekim günü ekstra bir oturum yapılacağı belirtildi. Açık artırmanın sonuçları ile ilgili ise 1 Kasım tarihinde duruşma düzenlenecek.

Kurucu Alex Mashinsky‘nin kısa süre önce istifa ettiği kripto para platformu için söz konusu açık artırmada birçok talip bulunuyor. Popüler kripto para borsası FTX ise bu taliplerin en iddialısı olarak karşımıza çıkıyor.

Geçtiğimiz günlerde FTX CEO’su Sam Bankman-Fried iflas eden kripto para platformu Celsius Network’ün varlıkları için adil bir teklif yapabileceklerini belirtmişti. Twitter üzerinden paylaştığı gönderide konuyla ilgilendiklerini belirten CEO, Voyager Digital açık artırmasında olduğu gibi Celsius için de adil bir fiyat teklifi sunabileceklerinin altını çizdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!