Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

FTX CEO’su Gözünü Celsius Network’e Dikti: Adil piyasa fiyatından alabiliriz

Popüler kripto para borsası FTX’in CEO koltuğunda oturan Sam Bankman-Fried iflas eden kripto para platformu Celsius Network’ün varlıkları için adil bir teklif yapabileceklerini belirtti.

FTX’in kurucusu Bankman-Fried geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden bir gönderiye yaptığı yorumda, Celsius’un varlıklarını almakla ilgilendiklerini ve “adil piyasa teklifi” yapacaklarını ifade etti. Bankman-Fried’in yorum yaptığı söz konusu gönderi, BnkToTheFuture kurucusu Simon Dixon tarafından atılmıştı.

Dixon, ABD Adalet Bakanlığı’nın (DOJ) Celsius Network’ün devam eden operasyonlar için ödeme yapmak üzere stablecoin varlıklarını satma planına itirazı üzerine “bir açık arttırma olabilir” imasıyla bir gönderi paylaşmıştı.

Kurucu Bankman-Fried, Dixon’un gönderisine yanıt olarak şu ifadelerde bulundu:

Açık olmak gerekirse Voyager’da tekliflerimiz genellikle adil piyasa fiyatına göre belirlendi. Amaç, varlıkları dolar bazında sentler üzerinden satın alarak para kazanmak değildi. Celsius için dahil olursak yine aynı şekilde hareket edeceğiz.

Bankman-Fried’in Celsius özelindeki iştahı yeni bir gelişme değil. Geçtiğimiz günlerde FTX’e yakın bir kaynaktan gelen bilgiye göre Sam Bankman-Fried’ın Celsius’un varlıklarıyla ilgilendiği bilgisi yer almıştı. Kaynak ayrıca FTX’in 1 milyar dolarlık yatırım alma sürecinde olduğunu bildirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!