Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Immutable (#IMX), 200 Milyon Dolar Yatırım Alarak 2.5 Milyar Dolarlık Değerlemeye Ulaştı

Avustralya merkezli NFT platformu Immutable, Singapur merkezli yatırım şirketi Temasek liderliğindeki fonlama turundan 200 milyon dolar yatırım alarak 2.5 milyar dolarlık değerlemeye ulaştı.

Immutable X’in 7 Mart tarihinde yaptığı açıklamaya göre, 200 milyon dolarlık finansman yatırım turunda Mirae Asset, ParaFi Capital ve Tencent Holdings dahil olmak üzere birçok şirket yer aldı.

Oyun içerisindeki ticaretin NFT kartlarıyla yapıldığı oyun “Gods Unchained” ve oyuncuların NFT ödülleri kazanmalarını sağlayan oyun “Guild of Guardians”ın geliştiricisi Sidney merkezli Immutable, Video oyun şirketi GameStop ile ortaklık kurduğunu duyurmuştu.

 

Immutable’ın kurucu ortağı ve başkanı Robbie Ferguson,:

Ortaklıklar ve satın alma fırsatları için yatırım yapabileceğimiz sermayemizi artırmaktan heyecan duyuyoruz.

dedi.

Şirket, en büyük ikinci kripto para olan Ethereum’un blockchain’inden daha hızlı performans üretmesi amacıyla Immutable X’i piyasaya çıkarmıştı. Immutable resmi web sitesinde, platformlarının Ethereum blockchain’ine göre daha düşük bilgi işlem gücü gerektirdiğini ve daha az çevresel etkiye sahip olduğunu belirtiyor.

Immutable, 2021 yılında gerçekleştirilen bir önceki finansman turunda 60 milyon dolar yatırım alarak 410 milyon dolarlık değerlemeye ulaştığını duyurmuştu.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!