Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

İngiltere Merkez Bankası Fintech Başkanı, Fireblocks’da Görev Yapacak

İngiltere Merkez Bankası Bank of England (BoE) Fintech başkanı Varun Paul, geleneksel finanstan kripto ekosistemine dahil olan kıdemli insanlar arasına katıldı.

13 yıldan uzun bir süredir merkez bankasında görev yapan Varun Paul, dijital varlık saklama platformu Fireblocks’da görev yapacak. Aldığı bu kararla birlikte Paul, geleneksel finanstan kripto ekosistemine geçen kıdemli insanlar arasına katıldı.

Geçtiğimiz ocak ayında Londra Metal Borsası başkanı Matthew Chamberlain, kripto platformu Komainu’ya katılmak için istifa etmişti.

Uzun yıllardır merkez bankasının birçok alanında görev yatığı belirtilen fintech başkanının, Fireblocks’da hangi görevi yapacağı henüz bilinmiyor.

Paul, Linkedin üzerinden paylaştığı gönderide:


Burada geçirdiğim zamanı çok sevdim ve harika insanlarla çalıştım. 13 yıldır görev yaptığım İngiltere Merkez Bankası ile yollarımı ayırdım.

dedi.

Fireblocks, blockchain ekosistemi içerisindeki en değerli şirket olabilmek için düzenlediği E serisi finansman turunda 550 milyon dolarlık yatırım alarak 8 milyar dolarlık değerlemeye ulaşmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!