Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Intercom Kurucusu McCabe: “Ben de Bitcoin Vagonuna Atladım”

Amerikan yazılım devi Intercom’un kurucusu ve başkanı McCabe, Twitter hesabından Bitcoin (BTC) ile alakalı çeşitli yorumlarda bulundu. McCabe, kararlı bir Bitcoin yatırımcısı olmaya başladığını ima ederek takipçilerine de HODL çağrısında bulundu.

Yazılım devi Intercom’un başkanı Eoghan McCabe, 16 Kasım’da kendi Twitter hesabından özellikle kripto paraya ilgisi olan takipçilerini heyecanlandıracak birtakım açıklamalarda bulundu. Lider kripto para birimi ile olan ilişkisinin şu zamana kadar çok profesyonelce olmadığını açıklayan McCabe, artık sıkı bir Bitcoin yatırımcısı olmaya karar verdiğini ima etti.

“Bitcoin vagonuna atladım”

McCabe’in Twitter üzerinden paylaştığı yorumlar sadece kendi düşüncelerinden de ibaret olmadı. McCabe, takipçileri için aynı zamanda özellikle kripto para toplulukları arasında oldukça bilinen ünlü isim Anthony Pompliano’nun podcast yayınından da bir bölüm paylaştı.

McCabe, tweetinde tam olarak şöyle söyledi:

“Buradan yıllarca uğraştıktan sonra Bitcoin vagonuna kararlı bir şekilde atladığımı ve herkesin de aynısını yapmasını istediğimi duyuruyorum”

“Benim gibi geriden gelenler için: Robert Breedlove’ın konuk olduğu bir podcast buldum. Oldukça heyecanlı ve eğlenceli.”

Pompliano’dan Bitcoin açıklaması

Intercom başkanı Eoghan McCabe’in Twitter hesabında tavsiye ettiği podcast yayınının sunucusu Anthony Pompliano da yakın zamanda Bitcoin ile alakalı açıklamada bulundu.

Bitcoin’in nihayetinde bir rezerv varlık olarak kullanılmasının oldukça yaygınlaşacağını iddia eden Pompliano, bu durum için geçtiğimiz aylarda lider kripto para birimine yatırım yapmış olan Square şirketini de örnek gösterdi.  Sadece şirketleri açıklamasının merkezine almayan Pompliano, Bitcoin’in bireyler ve merkez bankaları arasında da aynı doğrultuda daha fazla yaygınlaşacağını belirtti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!