Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lösemiyi Yenen Çocuğa Kripto Para Topluluğundan 800.000 Dolar Bağış

Sosyal medyada bir araya gelen kripto para topluluğu, lösemi hastalığını yenen bir çocuğa 800.000 dolardan fazla bağışta bulundu.

Twitter’daki ‘Dudes Posting Their W’s’ adlı bir hesap, dün kısaca J.O. olarak bilinen, John Oliver Zippay adlı bir çocuğun videosunu paylaştı.

CNN’in haberine göre J.O.’ya, 3 yaşındayken lösemi teşhisi kondu. 3 yıl boyunca tedavi gören J.O., Aralık 2019’da son kemoterapi seansını tamamladı ve okula döndüğünde, diğer öğrenciler tarafından alkışlarla karşılandı.

Kripto para topluluğu bir araya geldi

40.000’den fazla retweet ve 500.000 beğeniyle viral olan video, kripto para topluluğuna da ulaştı. “Ice Bagz” adlı bir kullanıcı, dün akşam 21:00 sularında çocuğun iletişim bilgilerini bulmak için harekete geçti.

Ailenin iletişim bilgilerine ulaşan Ice Bagz, bugün gece 01:00 sularında, “Yarım saat babasıyla konuştum. Bu insanların gerçekten yardıma ihtiyacı var ve biz yardım edeceğiz. Birazdan (O.J. için bir) meta cüzdan kurulacak. Bilgileri paylaşacağım.” açıklamasında bulundu.

O.J.’nin tedavi masrafları sebebiyle maddi olarak zor durumda kalan aile için bir bağış kampanyası başlatıldı. Kampanya, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried, CryptoCobain, Cinneamhain Ventures ortağı Adam Cochran gibi isimlerin katılımıyla yayıldı.

12 saattir devam eden kampanya için toplam değeri 800.000 doları aşan miktarda kripto para toplandı.

kripto-para-oj-bagis
Etherscan adresi

O.J., kendisi için açılan Twitter hesabından kripto para topluluğuna teşekkür ediyor.

john-zippay-thank-you

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!