Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Joe Biden Geri Çekildi Sahne Meme Coinlere Kaldı: ATH’ler Havada Uçuşuyor!

ABD başkanlık seçimlerinde verilen kritik Kamala Harris kararı, meme coin fiyatlarında yeni zirve getirdi.

Joe Biden’ın adaylıktan çekilmesi ve yerine Kamala Harris’i aday olarak göstermesi, meme coin piyasasını bile etkiledi. Kamala Harris adına çıkarılmış birçok meme coin fiyatında zirve görüldü.

Haber akışının etkisiyle devas yeşil mumlar yanan Harris odaklı meme coinler arasında KAMA, KAMALA ve HARRIS yer aldı. Bu meme coinler son 24 saat içerisinde sırasıyla %87, %84 ve %188 yükseliş gösterdi.

Harris, yaptığı açıklamada, “Başkanın desteğini almaktan onur duyuyorum ve niyetim bu adaylığı hak edip kazanmaktır” ifadelerine yer verdi ve devam etti:

Donald Trump’ı ve onun aşırı 2025 projesi gündemini yenmek için Demokrat Parti’yi ve ulusumuzu birleştirmek için elimden gelen her şeyi yapacağım.

BIDEN odaklı meme coinler çöktü

Başkanlık yarışından geri çekilen Joe Biden adına çıkarılmış onlarca meme coinde ise ciddi düşüşler yaşandı. Ethereum tabanlı BIDEN %75, Solana tabanlı BODEN ise %60 değer kaybederek yatırımcısını üzdü.

Yaşanan global çalkantıdan fayda elde etmek isteyen fırsatçılar, hem Biden hem de Harris adına onlarca meme coin piyasaya sürdü. Bu meme coinlerin neredeyse hepsi rug pull ile sonuçlanırken milyonlarca dolar değerinde yatırımcı varlığı hiçliğe karışmış oldu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!