Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’a 2 Altcoin İçin Açılan SEC Davasında Gelişme: Süre Uzatıldı!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Justin Sun ve bağlı 3 kuruluşa açtığı davanın savunması süresi hakim tarafından uzatıldı.

SEC, 22 Mart günü Justin Sun ve 3 şirkete dava açmıştı. Düzenleyici kurum açtığı davada, Justin Sun ve kuruluşlara kayıtsız menkul kıymet satışı sebebi ile dolandırıcılık ve piyasa manipülasyonlarının da içerisinde bulunduğu bir dizi suçlama yöneltmişti.

Justin Sun, Tron Vakfı, BitTorrent Vakfı ve Rainberry olarak bilinen kurumu içeren davada yeni karar çıktı. Bitcoin.com tarafından sunulan habere göre davaya bakan hakim, Jusin Sun ve Rainberry avukatlarının süre uzatma talebini kabul etti. Hakim, söz konusu suçlamalara karşı yapılacak savunmanın süresini 76 gün uzattı ve son tarih olarak 8 Aralık 2023‘ü işaret etti.

Justin Sun’ın artık savunma yapmaya hazırlanması için 2 aydan uzun bir süresi bulunuyor. Justin Sun’ın avukatları, söz konusu ertelemenin geçerli nedenleri olduğunu söyledi.

Açılan davada SEC, TRON (TRX) ve Bittorrent’i (BTT) menkul kıymet olarak nitelendirmişti. Justin Sun, davanın ardından yaptığı ilk açıklamasında suçlamaların asılsız olduğunu dile getirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!