Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vitalik Buterin Durmuyor: Coinbase’e Bir Ethereum Transferi Daha! Ne Yapacak?

Ethereum (ETH) kurucusu Vitalik Buterin, toplamda 640 bin dolar değerindeki 400 ETH’yi ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’e transfer etti.

Ethereum son bir haftadır konsolide yapısı korurken Vitalik Buterin yine borsaya Ethereum taşıdı. On-chain veri sağlayıcısı Etherscan’e göre Vitalik Buterin, 25 Eylül TSİ 05.00 sularında 640 bin dolar değerinde 400 ETH kripto para borsası Coinbase’e aktardı.

Söz konusu transferin ardından “VB2” olarak işaretlenmiş cüzdanda 2 milyon 791 bin dolar değerinde 1.773 ETH kaldığı görüldü. Vitalik Buterin yaklaşık 5 gün önce söz konusu cüzdandan kripto para borsası Kraken’e 490.000 dolar değerinde 300 ETH göndermişti.

Son zamanlarda borsalara Ethereum gönderimiyle gündeme gelen Vitalik Buterin, transfer işlemine dair açıklama yapmamış olsa da bu tarz işlemlerin amacı genelde satış yapmak oluyor. On-chain verilerine göre Vitalik Buterin, Kraken’e gönderdiği 300 ETH’nin 200 tanesini satarak USDC Coin’e (USDC) çevirmişti.

Vitalik Buterin tarafından borsalara gönderilen Etherlerin satış amacıyla kullanmasının yanı sıra bir projeye yatırım yapıyor ya da yeni proje üzerinde çalışıyor olabileceği akıllara geldi. Öte yandan bir projeyi finanse de ediyor olabileceği düşünülüyor.

Kurucu bir diğer cüzdanından ağustos ayının başında kripto para borsası Coinbase’e 1 milyon dolar değerinde 600 ETH transfer etmişti. Buterin’in mayıs ayında yine Kraken’e yaptığı transferin ardından geçen 1 aylık süre zarfında Ethereum’da yaklaşık %20’lik düşüş görülmüştü. Fakat son transferler fiyat üzerinde henüz benzer bir etki yaratmadı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!