Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Zipmex, Para Çekme İşlemlerini Geri Açıyor

Geçtiğimiz günlerde para çekme işlemlerini askıya alan kripto para borsası Zipmex tarafından bugün yapılan açıklamaya göre para çekme işlemleri yeniden başlatıldı.

Asya pazarında faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex tarafından 20 Temmuz tarihinde Twitter üzerinden yapılan açıklamaya göre şirket, nakit akışını koruyabilmek adına para çekme faaliyetlerini ikinci bir duyuruya kadar askıya almıştı. Zipmex, platformda para çekme işlemlerini duraklatmasından iki gün sonra bugün yaptığı yeni bir açıklama ile “Ticaret Cüzdanları“ndan para çekme işleminin tekrardan aktif edildiğini duyurdu.

Borsa ayrıca, “Z Cüzdanlarındaki” para çekme işlemlerinin devre dışı kalacağını belirtti.

Zipmex borsası, varlıklarını yönetmek için iki tür cüzdan seçeneğine sahip bulunuyor. Cüzdanlardan ilki, kullanıcıların platformda ticaret yapmak isterlerse itibari ve diğer kripto para birimlerini yatırabilecekleri “Ticaret Cüzdanı” olarak adlandırılıyor. Z Cüzdan ise, borsa kullanıcılarının ödül ve bonus almak için para yatırabileceği ikinci bir cüzdan türüdür.

Uygulamaya ulaşamadığını söyleyen kullanıcılardan gelen şikayetlerin ardından şirket ayrıca “Müşterilerimizin güvenliği Zipmex’te bir numaralı önceliktir ve mümkün olan en güvenli platformu sağlamaya çalışıyoruz.” açıklamasını yaparak canlı sohbet üzerinden destek ekipleriyle irtibata geçilebileceğini bildirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!