Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Cüzdanı Ledger’dan TRON Geliştiricilerine Çağrı

Akıllı kart tabanlı bir Bitcoin donanım cüzdanı olan Ledger geçtiğimiz gün bir tweet atarak TRON geliştiricilerinin Ledger ekibiyle iletişime geçmesini ve TRON’un yeni blockchain’indeki teknik sıkıntıların gözden geçirilmesini istedi.

11 Haziran’da bir Twitter kullanıcısı Ledger’a “TRX desteği beklemeli miyiz?” diye bir soru sordu ve Ledger ekibinin cevabı şu yönde oldu:

“TRON geliştiricilerini bizimle iletişime geçmeye, Developer Slack’imize katılmaya ve yeni Blockchain’lerindeki teknik karmaşıklıkları değerlendirmeye davet ediyoruz.”

Tron (TRX) yakın zamanda ERC-20’den ayrılma kararıyla kendi testnet’ini oluşturmuştu. TRX Bit-Z, Bitfinex, Bitpie, Coinnest, Coinrail, Bithumb, Bibox, Binance, BITKOP, Okex, DragonEx, Bittrex, Liqui, Bixin, Gate.io, RightBTC, Upbit, ZebPay ve Huobi Pro gibi çeşitli borsalardan ve cüzdanlardan destek görüyordu.

Ledger’ın cüzdanı da TRON sahiplerinin en sık kullandıkları hizmetlerden biriydi. Ancak bu cüzdan yakın gelecekte TRON birliğiyle alakalı olan bir mesele yüzünden mevcut kullanıcı tabanını korumakta zorluklar yaşamıştı. Ledger aynı zamanda Nano ve Nimiq için de destek sağlayacağını açıklamıştı. ‘Üçüncü taraf’ olarak sayılabilecek bu uygulamalar Ledger Manager’da da erişilebilir olacaklar.

Tron’un destekçilerinden olan Tron Whale adlı bir Twitter kullanıcısının yorumu şu şekilde oldu:

“Yeni seçenekler üzerinde çalıştığınızı görmek çok iyi. TRX gayet iyi bir tercihmiş gibi görünüyor çünkü neredeyse her borsada en yüksek ticaret hacmine sahip koinlerden biri. Herkes sahip olduğu TRX’i Ledger cüzdanında tutacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment