Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kuveyt Finans Kurumu Sınır Ötesi Ödemeler İçin Ripple’ı Kabul Etti

Dünyadaki en büyük İslami bankalardan biri olan Kuveyt Finans Kurumu [KFH], sınır ötesi ödemeleri sunmak için finansal çözüm sağlayıcısı Ripple ile işbirliği yapacaklarını açıkladı. KFH, Kuveyt’te RippleNet’e katılan ilk banka olmuş oldu.

KFH, sınır ötesi ödeme çözümleri için xCurrent’ı kullanıyor olabilir. Bu, KFH’nin beyan edilen yaklaşık 55 milyar dolar varlığı ve 8.2 milyar dolarlık bir piyasa değeri olması nedeniyle Ripple için önemli bir ortaklık.

John Arnett, Twitterda bu gönderiyi paylaştı:

“Benim düşünceme göre @JoelKatz’in işi bitti. İyi iş çıkardı diyebilirim. Sadece aralarda ufak tefek şeyler var. Şuanda konuşma kısmını yapıyor gibi görünüyor. Şimdi benimsenme ve entegrasyon kısmı var”.

Kullanıcı RippleWorld şunları söyledi:

“Sınır ötesi ödemeler için tek çözüm #xrp #xrpthestandard”

Kullanıcı Joe Darry dedi ki:

“Harika iş Ripple! #xrp yakında göklere çıkacak, tahmin edebiliyorum!”

Ripple fiyat alanında zor bir hafta geçirdi. Zaten 0.67 dolar değerinde işlem görüyorken daha da düştü. Ayı piyasası, hafta boyunca bir çok düşüş yaşadığı için XRP’ye de zarar verdi. Hafta boyunca toplam %10,86 oranında düşüş yaşadı.

23 Mayıs’ta XRP’nin fiyatı 0.62 dolardan 0.59 dolara düştü. Bu, o gün 0.66 dolar olan fiyatın 0.63 dolara düşmesinin ardından oldu. 0.60 doların etrafında gezindikten sonra 28 Mayıs’ta yeni bir düşüş yaşadı ve fiyatı 0.57 dolar oldu.

Bu hafta değeri 0.55 dolara düştü. Bu, Nisan’da ki ayı piyasasından beri görülen en düşük değer. Ancak, toparlanmaya başlıyor gibi. Bugün 0.61 dolar seviyelerinde işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment