Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Liste Büyüyor: Binance Bir Kıdemli Yöneticisini Daha Kaybetti

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Fransa kolundaki kıdemli yöneticilerden biri şirketten ayrıldı.

Binance Fransa’nın genel müdürlüğünü yapan Stéphanie Cabossioras’ın görevden ayrılmasıyla birlikte Binance’den ayrılan kıdemli yöneticilerin listesine bir isim daha eklenmiş oldu.

Cabossioras, Binance ekibine nisan ayında bölgenin yasal birimini yönetmek üzere katıldı ve Fransa’daki operasyonlar için genel müdürlük yaptı.

Cabossioras, Binance’ye borsa Paris’e taşınıp orada bir Avrupa merkezi kurmaya karar verdiğinde katıldı. Onun öncesinde Fransa’nın mali piyasalarını düzenleyen Autorité des Marchés Financiers’de çalışıyordu.

Binance Fransa’nın başkanı David Prinçay, sosyal medyadan bir paylaşım yaparak, “Stéphanie’ye Binance Fransa’ya kattığı şeyler için teşekkür ediyor, kendisine bir sonraki görevinde başarılar diliyoruz.” dedi.

Fransa’daki yetkililer, illegal şekilde kripto para hizmeti verdiği şüphesiyle haziranda Binance hakkında soruşturma başlatmıştı. Binance Hollanda, Belçika, Birleşik Krallık ve Almanya dahil olmak üzere bazı Avrupa ülkelerinde yaşadığı yasal zorunlar sebebiyle ülkeden ayrılmak, yasal başvurularını askıya almak veya bazı hizmetlerini durdurmak zorunda kaldı.

Cabossioras, temmuzdan bu yana Binance’den ayrılan en az beşinci kıdemli yönetici oldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao, şirketteki işten ayrılmalarla ilgili çıkan bazı iddiaları FUD olarak nitelendirip, “her şirkette personel değişiminin” olduğunu vurgulamıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!