Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Litecoin Fiyatı 2018’in En Düşük Seviyesinde: 100 Doların Altı

Litecoin’in fiyatı piyasa hacmi bakımından dünyanın en büyük altıncı kripto parası olan bugün itibariyle 2018’in en düşük seviyesini görmüş durumda.

Bitfinex üzerindeki verilere göre LTC fiyatı bugün 97.04 dolar düzeyine kadar düştü ki bu da LTC‘nin 8 Aralık 2017’den bu yana gördüğü en düşük düzey. 19 Aralık’ta 379 doları görerek kendi rekorunu kırmış Litecoin şu anda o rekor seviyeye kıyasla neredeyse yüzde 74’lük bir düşüş yaşamış durumda. Ayrıca LTC fiyatında bu yılın başına kıyasla yüzde 60 civarında bir düşüş var.

Litecoin fiyatı bu yazının yazıldığı sırada CoinMarketCap verilerine göre 98,29 dolar düzeyinde. Ayrıca fiyatta son 24 saatte yüzde 8,50 oranında bir düşüş yaşandı.

Şu anda düşüş halinde olan tek kripto para LTC değil. Hatta piyasanın büyük bir kısmı pek de iyi durumda değil. Bitcoin Salı günü 6 bin 500 dolar düzeyinin altına düşmüştü ki Bitcoin o düzeyleri 70 gündür görmüyordu.

EOS yalnızca bir gün içerisinde yüzde 10’dan fazla değer kaybetti ve piyasa hacmi bakımından en büyük olan kripto paralar arasında en ağır darbeyi alanlardan biriydi. Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash gibi koinlere baktığımızda da durumun o kadar iyi olmadığını ve hepsinin en az yüzde 7 oranında değer kaybı yaşadığını görüyoruz.

Ayrıca kripto para piyasasının toplam piyasa hacmi 12 Nisan’dan bu yana ilk kez 300 milyar doların altını görmüş durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment