Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Max Keiser: Warren Buffett 50.000 Dolardan Bitcoin Alacak

ABD’nin en ünlü ve en zengin yatırımcılarından birisi olan Warren Buffett, daha önce defalarca hem Altın hem de Bitcoin aleyhine açıklamalarda bulunmuştu. Bitcoin konusunda hala sert bir görüşe sahip olduğu tahmin edilen Buffett, Altın konusunda ise geri adım attı.

Ünlü ismin geçtiğimiz günlerde Goldman Sachs hisselerini satıp, Barrick Gold hisselerini satın aldığı ortaya çıktı. Berkshire Harthaway ikinci çeyrek raporunda Barrick Gold (GOLD) hisselerinden toplamda 563,5 milyon dolarlık alım yapıldığı belirtildi. Bu da ünlü ismin yaklaşık olarak yarım milyar dolarlık Altın yatırımı yaptığını gösteriyor.

İlgili raporda Warren Buffett’in sadece Goldman Sachs değil, diğer önde gelen banka hisselerini de elinden çıkardığı görülüyor. Bu da Buffett’in ekonomik sisteme olan bakış açısını veya buna yönelik yatırım eğilimini değiştirmiş olabileceğini gösteriyor.

Warren Buffett, Bitcoin Fırsatını Kaçırmayacak

Ünlü sunucu ve Bitcoin yatırımcısı Max Keiser de bu konuya atıfta bulunarak, Buffett’in panik alımı yapacağını vurguladı. Keiser, Buffett’in Bitcoin 50.000 dolara çıktığında yükselişi kaçırmamak için alım yapacağını ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment