Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merakla Beklenen Altcoin SUI’nin Piyasaya Sürülmesine Saatler Kaldı: Hangi Borsalar Listeleyecek?

Dünyanın en yüksek hacimli kripto para borsası Binance başta olmak üzere birçok popüler kripto para borsası, Sui Network’ün yerel token’ı SUI’yi listeleyeceğini duyurdu.

Sui Network resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Sui ana ağının TSİ 15:00’da başlatılacağını açıkladı. Binance, Bybit, OKX ve Kucoin, Sui ana ağının başlatılmasından hemen sonra token’ı borsalarında listeleyeceklerini duyurdu.

Mayıs ayının başında SUI Launchpool’unu başlatan Binance resmi sosyal medya hesabından Sui ana ağının başlatılmasıyla birlikte SUI alım-satımının etkinleştirileceğini duyurdu. Binance, SUI/BTC (Bitcoin), SUI/USDT (Tether), SUI/TUSD (TrueUSD), SUI/BNB, SUI/EUR (Euro) ve SUI/TRY (Türk Lirası) işlem çiftlerini aktif hale getireceğini belirtirken SUI/TUSD işlem çiftinden ikinci bir duyuruya kadar piyasa yapıcı emirlere işlem ücreti uygulanmayacağını belirtti.

KuCoin resmi web sitesi üzerinden TSİ 15:00’da SUİ yatırma ve çekme işlemlerini aktif etmenin yanı sıra SUI/USDT işlem çiftini kullanıma açacağını belirtirken OKX yaptığı açıklamada, TSİ 14:40’ta emir toplama seansının başlayacağını 15:00’da ise SUI/USDT işlem çiftinin yatırımcıların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Popüler kripto para borsası Bybit de ana ağ başlar başlamaz SUI’yi listeleyeceğini duyuran borsalar arasında yer aldı. Bybit resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, SUI/USDT ve SUI/USDC (USD Coin) işlem çiftlerini kullanıcıların alım-satımına açacağını belirtti.

Sui Network ekibi kısa bir süre önce yayınladığı gönderide, projelerinin Aptos (APT) ile benzerlik gösterdiğini öne sürerek SUI için en iyi senaryoda 5,2 dolar fiyat hedefi vermişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!