Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Merkezi Olmayan Ekonomi Platformu Totle’a Arrington XRP’nin Ardından Bir Dev Yatırım Daha

Merkezi olmayan borsaların entegre olacağı bir platform yaratarak bir ekonomi pazarı kurmak isteyen Amerikan merkezli girişim Totle’a, Arrington XRP’nin ardından NEO Global de ciddi bir yatırım yaptı.

Ether Delta ya da Radar Relay gibi merkezi olmayan kripto para borsalarına bir çeşit API yazılımı ile farklı fonksiyonlar kazandırmayı amaçlayan Totle, Arrington XRP’nin ardından NEO Global’den de yatırım almayı başarırken; bu yatırımcıların platforma güven duyması, Totle’ın gelecekte çok iyi şeyler  başarabileceğinin bir kanıtı olarak da yorumlandı.

Toplamda 1 milyon dolarlık fonlama turunun detaylarını resmi web sitesinden paylaştığı bir blog yazısı ile duyuran platform, şu ifadelere yer verdi:

”APı sayesinde farklı merkezi olmayan borsaların kullandığı protokoller arasında bir entegrasyon sağlanacak. Totle, birçok kullanım alanına hitap eden bir sistem olmayı amaçlıyor ki bunların arasında cüzdanlar, ödemeler, işletmeler için para transferleri ve portföy danışmanları için ürün düzenleme gibi hizmetler yer alıyor.”

Arrington XRP’den konu ile ilgili yapılan açıklamada da, merkezi olmayan bu tarz platformların Blockchain ekonomileri için gelecekte çok farklı bir yere sahip olacağına vurgu yapıldı.

Yapılan yatırımın ardından konu ile ilgili fikirlerini paylaşan bir diğer yatırımcı NEO Global’in üst düzey yöneticisi Tony Gu ise, bir süredir merkezi olmayan platformlar ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ve bu yatırımın da, o çalışmaların bir ürünü olduğunu belirtirken; merkezi borsalara alternatif gerektiğini sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment