Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Howard Marks Bitcoin Aldığını Açıkladı

Oaktree Capital Group kurucu ortağı milyarder Howard Marks, kayda değer miktarda Bitcoin sahibi olduğunu açıkladı. Şüpheciliğin yatırımcıların doğal hali olduğuna inanan Marks, kripto paralar hakkındaki şüpheci tutumunun henüz bir karşılık bulmuş olmadığını dile getirdi.

Milyarder Howard Marks, Bitcoin ve diğer kripto paralar hakkındaki şüpheci fikirleriyle tanınıyor. Yatırımcılarıyla paylaştığı son notta ise oğlu Andrew Marks’ın kripto paralara karşı pozitif tutumu sayesinde ailesinin artık kayda değer miktarda Bitcoin ve bazı diğer kripto para birimlerine sahip olduğunu açıkladı.

Miktar konusunda herhangi bir yorumda bulunmayan Marks, “hızla değişen ve yenilenen teknolojilere karşı büyük bir merak duymak ve araştırma yapmak oldukça önemli” diyerek yenilikleri takip etmenin önemini vurguladı.

Şüpheciliğim yenilikler konusunda bana yardımcı olmadı

Milyarder Marks, paylaştığı notta kripto paralar konusunda takındığı şüpheci tavrın yıllardır Oaktree Capital Group şirketini problemlerden uzak tutmada yardımcı olduğunu söyledi. Bununla birlikte Marks, bu tutumun kendisini dünyada hızla artan yenilikler karşısında zayıf düşürmüş olabileceğinden söz etti. Milyarder, şunları yazdı:

“Şüphecilik yenilikler konusunda bana yardımcı olmadı. Bu hususta oğlum Andrew’un da katkısıyla şunu söyleyebilirim: henüz kripto paralar konusunda net bir görüş sunmak için yeterli donanıma sahip değilim.

Açık fikirli olduğuna değinen Howard Marks, kripto paralar hakkındaki her şeyi öğrenmek ve konu hakkında yetkin olmak istediğini söyledi.

Milyarder kripto paralar hakkında pek pozitif değildi

Howard Marks, 2018 yılında katıldığı bir programda Bitcoin’in bir yatırım aracı değil, trade aracı olduğunu dile getirdi. Yatırımcının şüpheci olması gerektiğini dile getiren Marks, BTC’ye yapılan yatırımların spekülatif oluşundan söz etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!