Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder İsim 1 Milyon Dolarlık Bitcoin Dağıtıyor!

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden Tim Draper toplamda 1 milyon dolarlık Bitcoin dağıtacak.

Decrypt’in haberine göre Los Angeles’ta düzenlenecek olan Blockchain Week etkinliğine katılacak isimleri büyük bir hediye bekliyor. Tim Draper’ın yöneticiliğini yaptığı Draper Goren Holm, etkinliğe katılan herkese 100 dolarlık Bitcoin vereceğini açıkladı. Bloomberg’ün haberine göre etkinliğin organizatörleri katılımcılara toplamda 1 milyon dolarlık Bitcoin vermeye hazır durumdalar.

Draper Goren Holm’ün böyle büyük bir karar almasının sebebi Bitcoin’in tanınırlığını artırmak ve Bitcoin’in genel olarak kitle kabulü görmesini sağlamak. Draper Goren Holm’ün kurucu ortaklarından Alon Goren konu hakkında şunları söylüyor:

“Herhalde kripto para ve blockchain ile ilgili bilgi almak için bundan daha iyi bir zaman olamaz. Bu etkinlik gerçekten çok heyecanlı olacak. Biz kripto para sektörünün geleceğinin gerçekten çok parlak olduğuna inanıyoruz.”

6 Ekim tarihinde düzenlenmesi beklenen etkinliğe şu an için hemen hemen bin kişi başvurmuş durumda. Fakat organiztörler bu sayının önümüzdeki aylarda artmasını ve etkinliğe toplamda 20 bin kişinin katılmasını bekliyorlar.

Sektörün en tanındık isimlerinden biri olan ve önceden Türkiye’yi de ziyaret eden Tim Draper eski kripto para yatırımcılarından biridir. Kendisi 2013 yılında toplamda 30 bin adet Bitcoin almış, bu Bitcoinler için hemen hemen 19 milyon dolar para ödemişti. Kendisinin aldığı bu Bitcoinler şimdi milyarlarca dolar değerinde. Draper ayrıca Bitcoin fiyatının ilerleyen dönemlerde yükselmeye devam edeceğini ve 2022’de 250 bin dolar olacağını düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment