Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder İsimden Bitcoin İçin 200 Bin Dolar Yorumu

Sekiz yıl önce Bitcoin fiyatının 100 bin dolar olacağını söylemiş olan milyarder Chamath Palihapitiya, katıldığı bir programda yeni BTC fiyat tahminini açıkladı. Palihapitiya, Bitcoin’in 200 bin dolara ulaşabileceğini söyledi.

CNBC’nin Halftime Report programına konuk olan Social Capital kurucusu Chamath Palihapitiya, Bitcoin (BTC) fiyatının önce 100 bin dolara, ardından 150 bin ve en nihayetinde 200 bin dolara kadar çıkacağını açıkladı. Milyarder, BTC fiyatında beklediği yükselişin beş, on yıl veya herhangi bir zaman zarfında gerçekleşebileceğini belirtti.

Chamath Palihapitiya, insanların mevcut düzene karşı olan güvenlerini yitirdiğini, bunun da insanları güven ve umut vadeden Bitcoin gibi varlıklara yönelttiğini söyledi. Milyardere göre, yaşanan problemler çözülene kadar insanlar kripto paralara olan eğilimlerini korumayı sürdürecek.

Palihapitiya tam bir Bitcoin tutkunu

Erken dönem Bitcoin yatırımcılarından olan Chamath Palihapitiya, bir açıklamasında “Geceleri rahat uyumamı sağlayan şey Bitcoindedi ve BTC stratejisini açıkladı. Yatırımcı Palihapitiya’nın benimsediği Bitcoin yatırım stratejisi, “al ve tut” olarak da adlandırılan “hodl” oldu. Bir milyar dolar elde etmenin en kolay yolunun Bitcoin yatırımı olduğuna inanan Palihapitiya’nın 2013 yılına ait tweetinde “sonsuza kadar long’um” dediği görüldü.

Palihapitiya Bitcoin’in yanı sıra daha farklı enstrümanlara da yatırım yapıyor. Bu yıl Virgin Galactic hisselerinin bir kısmını satan milyarder isim, buradan gelecek parayı “bu yıl gerçekleştirmek istediği bazı şeyleri” fonlamak için kullanacağını açıkladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!