Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Milyarder Novagratz’dan Bitcoin (BTC) Tahmini İçin Geri Adım: Bu Fiyata 5 Yılda Ulaşamayacak

Galaxy Digital’in kurucusu ve ünlü milyarder Mike Novogratzı milyarder Mike Novogratz, Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 5 yıl içerisinde 500.000 dolara ulaşacağı tahmini konusunda geri adım attı.

Mike Novogratz Bloomberg’e verdiği bir demeçte, Bitcoin’in bir gün 500.000 dolara ulaşacağını fakat bunun 5 yıl içerisinde gerçekleşmeyebileceğini ifade etti. Bitcoin konusundaki fanatik tutkusuyla tanınan Novogratz, bu fikir değişikliğinin temel sebebini ABD Merkez Bankası’nın (FED) faiz politikası ve tutumuna bağladı.

Yine de Bitcoin’e olan inancından vazgeçmeyen milyarder, “bazı küçük satın alımlar” yoluyla potansiyel olarak sıkıntılı ve ucuz kripto varlıklara yatırım yapmayı düşündüğünü sözlerine ekledi.

Novogratz, 500.000 dolarlık fiyat tahminini ilk olarak temmuz ayında dile getirmiş ve bunun “insanlar tarafından artan benimseme” sayesinde mümkün olacağını belirtmişti. O dönemki açıklamasında eğer bu yükseliş tahmini konusunda başarısız olursa, “benimsenme döngünü” teorisi hakkında da yanılmış olacağını sözlerine eklemişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!