Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mitra’dan LINK, YFI ve SXP Yorumu: Bullish Sinyaller Var

Rajarshi Mitra’nın paylaştığı analize göre, son dönemde yüksek performans gösteren LINK, YFI ve SXP, yukarı yönlü trendi devam ettirecek bir fiyat artışı hazırlığına başladı. Her üç koin de basit hareketli ortalama (SMA) ve MACD göstergelerinde bullish sinyaller veriyor.

Bitcoin‘de görülen yükselişle birlikte diğer kripto paralarda da yukarı yönlü fiyat hareketlilikleri başladı. 9 Ekim Perşembe günü Chainlink (LINK) ve Yearn.Finance (YFI) grafiklerinde görülen yükseliş, bu durumu kanıtlar nitelikte. Mitra, LINK ve YFI’de görülen hareketliliği bullish olarak yorumlarken aynı zamanda Swipe’ın (SXP) da iyi bir performans gösterdiği hafta içerisinde 3 direnç noktası ile karşı karşıya kaldığını söyledi. Mitra, SXP’te geri çekilme görülebileceğini de öne sürdü.

Chainlink (LINK) Yükselişe Geçti

Son 12 saat içinde günlük en düşük seviyesi olan 8.45 dolardan %15 artışla 9.70 dolar seviyesine gelen LINK, şu anda 9.41 dolardan işlem görüyor.

Chainlink (LINK) grafiği
Chainlink (LINK) grafiği

MACD göstergesi ise bullish sinyaller veriyor. Oluşan ivmeyle birlikte alıcıların harekete geçmesi bekleniyor. IOMAP’te görülen 200-12 saatlik SMA’da 10.65 dolarda ve bu seviye önem verilmesi gereken bir direnç noktası olarak karşımıza çıkıyor. IOMAP’e göre, 10.65 dolarlık direnç, boğaların karşısında duran en büyük engeli temsil ediyor. Bu engel aşılırsa boğalar LINK fiyatını 100-12 saatlik SMA’da 11.75 dolar seviyesine kadar çıkarabilir.

IOMAP LINK
IOMAP LINK

Santiment’in verileri de LINK’teki yükseliş eğilimini doğrular nitelikte. Paylaşılan verilere göre 3 Ekim’den bu yana elinde LINK bulunduranların sayısı neredeyse 3 kat arttı. Fakat Rajarshi Mitra, IOMAP’in gösterdiği destek seviyesi olan 8.75 doların gözden kaçırılmaması gerektiğinin altını çiziyor. Mitra’ya göre, eğer ayılar piyasada hakimiyet kurmaya başlarsa fiyatı 8.75 destek noktasına çekebilirler.

Yearn.Finance (YFI) Fiyatı Artıyor

TraderSX’nin YFI analizlerinin tersine, Mitra YFI’de yükseliş olacağına inanıyor. Trader, YFI için 12.000 dolar seviyesinde bir düzeltme olacağını tahmin ediyor. Son işlem saatlerinde YFI.Finance, 12.275 dolardan %40 artışla 17.345 dolara kadar çıktı. YFI’nin geldiği bu seviye, 12 saatlik mum grafiğinde sahip olduğu ilk yeşil mum çubuğunu temsil ediyor. IOMAP’e bakıldığında fiyatın 17.000 dolarlık direnç seviyesini aşamadığı görülüyor. MACD göstergesi ise yükseliş sinyallerinin olduğunu gösteriyor. YFI 7.000 dolar civarındayken 35 adresin 670 YFI satın aldığı açıklanmıştı. Bu seviyeye tekrar gelirken LINK’teki boğalar 18.650 dolar seviyesine doğru koşacak ve eğer başarırlarsa, 20-12 saatlik SMA göstergesi 25.000 dolara kadar ulaşabilme imkanı bulacak.

YFI Fiyat
YFI Fiyat

Mitra’ya göre eğer ayılar piyasada hakimiyet kazanırsa en uygun destek noktasının 15.500 dolar olacak. Bu seviyede gerçekleşecek olan satış baskıları fazla olursa da 14.500 dolar seviyesindeki yeni direnç noktası takip edilebilir.

IOMAP YFI
IOMAP YFI

Şu anda YFI fiyatı coingecko verilerine göre 16.287 dolar seviyesinde.

Swipe (SXP) Fiyatında Son Durum

SXP/USDT 12 saatlik grafiğe bakıldığı zaman gün içi en düşük seviyesi olan 1,115 dolar seviyesinden %20 oranında yükselerek 1,35 dolara çıktı. 1.155 dolardaki destek noktasından yükselmeyi başararak 1.33 dolardaki engelle karşı karşıya kaldı. Şu anda SXP 1.29 dolardan işlem görüyor.

IOMAP’e göre SXP için 3 direnç seviyesi bulunuyor: 1.31 $, 1.38 $, 1.46 $. Mitra, daha önce 1.31 $ seviyesinde şaşırtıcı bir şekilde 17.5 milyon SXP satın alındığını söyledi ve eğer bu seviye alımlar için yeterli olmazsa diğer iki direnç noktasının yeterli olacağını savundu.

SXP Fiyat
SXP Fiyat

SXP’te görülen tek olumsuz taraf ise güçlü bir destek seviyesinin eksikliği. Mitra’ya göre eğer bir fiyat düzeltmesi görülürse SXP fiyatı 1.10 doların altına düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalabilir. Ancak Santiment’in paylaştığı grafikte, balinaların ellerindeki SXP’leri tuttuğu görülüyor. Bu da Mitra için bullish bir gösterge.

IOMAP SXP
IOMAP SXP
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!