Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEM (XEM) Yeni Kripto Para Cüzdanına Kavuştu: ‘Raccoon’

Eşten-eşe esasıyla çalışan kripto paralardan NEM 2 Temmuz’da Raccoon adı altında yeni bir cüzdan yayınladı. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan cüzdanın insanlara kullanım kolaylığı sağlayacağı düşünülüyor. Raccoon cüzdanının tasarlanma amacı insanların gündelik hayatlarında rahatlıkla kullanabilecekleri dijital bir cüzdan oluşturmak.

Japonya’da oluşturulan bu cüzdanın çok yönlü olduğunu söyleyebiliriz. Raccoon kullanıcılar için hem bir dijital cüzdan olarak hem de QR laboratuvarı ve mozaik galerisi olarak işlev görüyor. NEM’in bu yeni cüzdanına hem Android hem de iOS cihazlardan erişilebiliyor.

NEM’in en popüler cüzdanları arasında NEM NanoWallet ve NEM MobileWallet gibi isimler bulunuyor. NEM NanoWallet’ın kullanıcı dostu olan masaüstü sürümü sayesinde yatırımcılar sahip oldukları XEM tokenlarını rahatlıkla depolayıp yönetebiliyor. Cüzdanın masaüstü sürümü Windows, Mac ve Linux gibi sistemlerde kullanılabiliyor ve cüzdan üzerinden XEM, çeşitli mozaikler ve mesajlar gönderilebiliyor.

NEM 25 Haziran’da popüler kripto para portföy araçlarından Blockfolio ile işbirliği yapacağını duyurmuştu. Blockfolio üzerinden XEM fiyatını takip eden kişiler çeşitli gelişmelerden haberdar edilecekler ve NEM Foundation’ın geçici başkanı olan Kristof Van De Rock’tan haftalık bildiriler alacaklar.

Blockfolio bunun yanı sıra yeni bir lokalizasyon özelliği de ekliyor olacak ve kullanıcılar bu özellik sayesinde gelişmelerden kendi dillerinde haberdar olabilecekler. Bu gelişme NEM için epey güzel olacak çünkü NEM topluluğunun ciddi bir kısmı Japonya, Filipinler gibi Güneydoğu Asya ülkelerinde bulunuyor.

NEM’in yazım sırasındaki bilgileri:

Fiyat: 0.19 $

Piyasa hacmi: 1.77 milyar $

Son 24 saatlik durum: yüzde 16.93’luk artış.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment