Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

NEO 175 $ İle Tüm Zamanların Rekorunu Kırdı

Başta Bitcoin olmak üzere bir çok kripto para birimi düşüş halindeyken NEO onların aksine bir yükseliş gösteriyor.

Güney Kore’de yoğun bir şekilde işlem gören kripto para birimleri geçtiğimiz hafta boyunca düşüş gösterirken NEO güçlü bir şekilde yerini korudu ve rekorunu kırdı. Kripto para dünyasında “Çin’in Ethereum’u” olarak tanımlanan NEO Coinmarketcap verilerine göre 176 $ ile zirveyi gördü. Geçtiğimiz haftanın başında 92 $ olan NEO %90‘ın üstünde yükseliş gösterdi. NEO haber saatinde ise 155 $ civarlarında seyretmekte.

15 Ocak 2018 1 Aylık NEO Grafiği
15 Ocak 2018 1 Aylık NEO Grafiği

Borsalarda NEO

NEO geçtiğimiz ay kripto para piyasasındaki büyük dalgalanmadan etkilenmedi. Bir çok kripto paranın eksine stabil bir şekilde yükselişine devam etti.

NEO işlemleri en büyük hacimli borsalardan Bittrex’in toplam işlem hacminin %12’sini kaplarken Binance’a baktığımızda bu oran %40 civarında. Son 24 saate baktığımızda ise 700 Milyon $’ın üstüne bir işlem hacmine sahip.

Çin’in Ethereum’u

Bir çok yeni proje Ethereum alt yapısını kullanırken NEO özellikle Çin’de bir çok çalışma partneriyle birlikte büyük bir gelişme kaydediyor.

NEO’nun web sitesinde paylaşılan verilere göre San Francisco’da geliştiriciler için gerçekleşecek olan bir konferansta NEO topluluğu bir araya gelmeyi planlıyor.

“Bir çok oturum ve atölye çalışmasından oluşan NEO DevCon, NEO topluluğunu 2 gün boyunca inovatif fikirler ve projeler; Blockchain dünyasından bir çok konuşmacı ile birlikte bir araya getiriyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment