Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nvidia CEO’su: Blockchain, “Düşük Yatırım Maliyetli” Kripto Paralar Sayesinde Uzun Süre Ayakta Kalmaya Devam Edecek

Bilgisayar donanımı üreticisi Nvidia’nın CEO’su ile 29 Mart tarihinde ana akım medya tarafından yapılan bir mülakatta, kripto para birimlerinin “uzun süre ayakta kalmaya devam edeceğini” söyledi.

CNBC’de yayınlanan Mad Money programının bir parçasıında konuşan Jensen Huang, kripto para kullanımının uzun vadede Bitcoin ve altkoinlerin dayanmasına destek olacağını ifade etti.

Huang  “Blockchainin dünya ticareti içerisinde düşük yatırım maliyetine sahip olması ve daha az maliyet ile alışverişi yapma imkanı sağlamasınedeniyle uzun bir süre sahnelerden inmeyecek ” diye tahmin etmekte

Geçtiğimiz yıl Nvidia’nın daha fazla tüketici ve madencilik için ihityaç duyulan sistemlerin topluluğa katılması  nedeniyle Bitcoin madenciliği trendi üzerinde önemli ölçüde sermaye yatırımı yaptığı görüldü.

Cointelegraph, 2018’in Ocak ayında şirketin hisse fiyatının 2017’de çoktan % 100’e yükselmesi nedeniyle şirket için bir durgun yıl olabileceğini bildirmişti.

Bununla birlikte, Çin’den gelen  rekabet dalgası sebebiyle bu ay şirkette bocalama görüldü ve bu durum bir  Wall Street analistinin şirket için büyüme tahminlerini aşağı yönde revize etmesine yol açtı. Ancak tüm bunlara rağmen Huang belirgin derecede neşeli görünmekte..

Huang  “Kripto paraların GPU’larımızda bu kadar popüler  bir şey haline gelmesinin sebebi, GPU’larımızın dünyanın en büyük kurulu dağıtık süper bilgisayar tabanı olmasıdır” diye sözlerine devam etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment